tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uutta kotiin






Tässä eilisen löydöt. Väriä pitäisi saada joka paikkaan, saa nähdä miten tässä käy. Melkein kaikki ovat menossa Matildan omaan ¨nurkkaukseen¨. Värikkääseen pallonaulakkoon voi laittaa roikkumaan lempparivaatteet, eihän niiden tarvitse olla laatikossa piilossa. Kuvakehyksiin tulee joko meidän omia valokuvia, tai sitten jotain kivaa Polkka Jamin valikoimista. Sisustustarran puu pääsee kasvamaan pinnasängystä tai vaatelipastosta. Suloinen väriä vaihtava pupulamppu pääsi jo istumaan lipaston päälle. Leikkeihin oli pakko ostaa tuo geisha-palapeli, pyykkipojilla ei ole vielä mitään paikkaa/tarkoitusta.

Oli siellä vielä paljon muutakin ihanaa, pitää vaan saada nämä paikoilleen ennenkuin uskaltaa mennä uudestaan vierailulle.

5 kommenttia:

  1. Voi että, nuo naulakot olis ihan täydelliset Almankin tulevaan huoneeseen! Ja kuinka söpö pupulamppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli oikee tavarataivas! Ja noi kaikki oli vielä ihan älyttömän halpoja, naulakko 4e ja pupulamppu 2e!

      Poista
  2. siis missä sä oot käynyt shoppailemassa?? mäkin haluun noita kehyksiä ja tarroja :D ja miten noi naulakot on noin halpoja.. onko toi saturnus-naulakko? ainakin samanlainen ku millasen ostin meille musta-harmaa-valkoisena, makso tosin parikymppiä.....

    VastaaPoista
  3. Mä oon noita Tigerin tuotteita ihastellu jo monessa blogissa ja mun on pakko lähtee kyllä joku päivä käymään siellä, ei auta mikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Siellä kai vaihtuu se valikoima aika usein, niin löytää aina jotain uutta:)

      Poista