keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kotona


Me ollaan taas otettu takapakkia tervehtymisen kanssa ja vietetään laatuaikaa kotona.. Matildalle nousi maanantaina kuume. Tänään käytiin lääkärissäkin, mutta ei kuultu mitään uutta, jos jatkuu vielä ensi viikolle niin sitten uudestaan. Onneksi Matilda jaksaa kuitenkin leikkiä ja on muutenkin ihan hyvällä tuulella. Illat ja yöt on ne huonoimmat. Illalla itkettää kun on huono olo ja yöllä heräillään hyvällä tuulella leikkimään.

Huomenna olisi taas vauvakerho ja joudutaan jäämään jo neljättä kertaa putkeen kotiin. Pitää kuitenkin yrittää piipahtaa lidlissä, kun sinne tulee myyntiin vauvojen sukkahousuja, joissa on liukuesteet polvissa. Matilda konttaa tosi vikkelään matoilla, mutta lattiat on niin liukkaat että jalat ei oikeen pysy vauhdissa, ehkä ne sukkahousut vähän helpottaisi asiaa.

Muhun on iskenyt hirveä sisustusinnostus ja haluaisin joka puolelle kirkkaita värejä. Olenkin viettänyt muutaman tunnin päivässä katsellen kivoja sisustuskuvia ja diy-juttuja. Ehkä mäkin joskus saan aikaseksi. Haluaisin päästä vierailemaan siinä uudessa itikseen avatussa TIGER kaupassa, siellä näyttää olevan vaikka mitä ihanaa pikku tavaraa!

Ps. Matildalla on/oli tänään nimpparit. Onnea! Mulla ei oo nimipäivää ja oon siitä aika katkera.

Pps. Ehkä ens vuonna vois järjestää samanlaiset nimpparibileet, millaset ruotsin miljonääriäitien Isabella piti sen tyttärelle just tv:ssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti