maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tampere

Sunnuntaina otettiin suunnaksi Tampere. Voitin nimittäin sen huudon niistä haluamistani rattaista ja ne täytyi hakea uuteen onnelliseen kotiin. Menomatka sujui ihan hyvin, Matilda oli suurimman osan ajasta hereillä ja katseli maisemia. Meidän onneksi sattui vielä tosi hyvä ilma. Ollaan saatu vihdoin hankittua ne aurinkolasitkin! Ilman niitä ei matkasta olisi tullut varmaan mitään.

Moi! Nää on mun uudet rattaat!

Meidän uudet rattaat on siis tämmöiset superit pinkki-valkoset brio ponyt. En ollut ennen nähnyt missään tätä väriyhdistelmää, mutta ihastuin näihin niin paljon että ne oli pakko saada. Vaaleanpunainenkaan ei normaalisti kuulu mun lemppari väreihin, mutta toi yhdistelmä oli jo niin överi että ne oli vaan älyttömän hienot. Niin hienot, että kannatti ajaa semmoset 200 kilometriä suuntaansa niitä hakiessa..


Meillähän on jo tavallisina rattaina brion happy-yhdistelmät (mustat, ettei nyt ihan lapasista lähde) ja tykkään niistäkin tosi paljon. Ne on vaan kooltaan aika isot ja halusin jotkut pienemmät rattaat matkoja ja retkiä varten. Katselin ensin matkarattaiden tarjontaa, mutta en löytänyt mitään mieleisiä. Halusin että rattaissa olisi järkevän kokoinen alakori ja yhtenäinen työnaisakin olisi plussaa. Yllätyin myös matkarattaiden korkeasta hinnasta, joten päädyin sitten loppujen lopuksi noihin ponyihin, vaikka ne ei varsinaiset matkarattaan olekaan. Niissä oli kaikki tarvittava ja vielä kiva ulkonäkökin.

Matildakin olisi halunnut munkkia..

Pitihän meidän keksiä tampereella jotain muutakin tekemistä ja päädyttiin vierailemaan pyynikin näkötornilla. Ei oltu ainoita. Aurinko oli saanut ihmiset liikkelle ja niitä kuuluisia munkkejakin sai jonottaa parikymmentä minuuttia. Mutta ei haitannut, oli hyviä! Kierreltiin vähän aikaa siellä ympäriinsä ja lähdettiin ajelemaan kotiin päin.

Ja nää on ne mun uudet lasit!

Kotimatka oli jo vähän haastavampi kun Matilda oli jo väsynyt ja paikoillaan istuminen kyllästytti. Siirrettiinkin turvaistuin takapenkille äitin viereen ja matka sujui aavistuksen paremmin leikkien ja laulujen avulla. Oli ihan mukava sunnuntai!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No eiks ookki ;) Oli kyllä hyvä ostos, ne pysyy hyvin päässä ja matildakin tykkää niistä, eikä oo uimalasit!

      Poista