torstai 15. maaliskuuta 2012

Reppu


Mun tekis hirveesti mieli ostaa Matildalle oma reppu. Eihän se sitä vielä oikeen tarvitse, mutta voisihan sinne aina välillä pakata tavarat jonnekin reissuun. On ainakin paljon kivempi kun hoitolaukku (vaikka mulla ei oikeeta hoitolaukkua ookkaan). En oo aikasemmin kauheesti tykästynyt fjällrävenin reppuihin, mutta noi mini kånkenit on ihan älyttömän kivan näkösiä, niitä löytyy tosi monessa värissä. Tykkään myös tosta tohvelisankarin pöllö-repusta, se on vaan niin symppis! Yhdestä mun suosikista en löytänyt ollenkaan kuvaa, nimittäin semmoseta adidaksen original pinkistä repusta. Niitä oli myynnissä vielä pari vuotta sitten, mutta nyt en löytänyt sitä mistään. No ehkä näissä on jo tarpeeksi vaihtoehtoja.

3 kommenttia:

  1. täällä sama juttu, et repun osto himottais :D syksyllä varmaan viimeistään! tai ehkä jo kesällä "retkirepuks" ;) oon ihastunut noihin tohvelisankareiden reppuihin ja joku sieltä varmasti tulee meille :) ja sellaset tossut myös!

    VastaaPoista
  2. Hyvä että en oo ainoo! On kyllä kiva kun on niin paljon vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
  3. Täälä kans repunkannattaja... :)
    Itse ostan vauvalle hoitolaukuksi repun. En oo yhtään laukku ihmisiä niin ennemmin kannan pientä reppua... Aattelin ostaa tommosen tohvelisankareitten eläinrepun... :)

    VastaaPoista