maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hölläilläään


Viikonloppu on taas mennyt vauhdilla ohi. Matildalla on ollut jo pidempään flunssa, mutta loppuviikosta nousi vielä kuume ja tuli inhottava yskäkin kaveriksi. Kuume ei onneksi kestänyt päivää pidempään, mutta ollaan kuitenkin pysytelty vaan kotona. Toivottavasti ensi viikollekin riittää aurinkoisia päiviä.


Äiti puolestään pääsi eilen viettämään kaverin tupareita ja Matilda jäi iskän hoiviin. Tämä päivä onkin mennyt vähän rennommissa tunnelmissa. Ollaan nukuttu päiväunia, käyty tyhjentämässä kirppispöytä ja tehty pizzaa. Jäljelle jääneet vaatteetkin pitäisi laittaa myyntiin huuto.nettiin tai facebook-kirpparille. Se postittaminen vaan tuntuu tosi hankalalta, oon niin huono arvioimaan postikuluja.

Suosikkitäytteet; ilmakuivattu kinkku, tomaatti ja mozzarella



Nyt pitäisi alkaa pieneen shoppailulakkoon ja säästää rahaa. Päästään ehkä tässä lähiäikoina pienelle reissulle ja olisi kivaa että sielläkin riittäisi tuhlattavaa :)

2 kommenttia:

  1. täältä voi tarkistaa helposti mitä minkäkin painoinen kirje tai maksikirje Suomeen maksaa: http://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/palvelu_fi.pdf

    ja jos omistaa keittiövaa'an niin siinä on helppo punnita :)

    monet bodyt on mulla menny 0,75e posteilla ja sit taas niistä vähän isommat vaatteet menee yleensä 1,20e posteilla :) eli jos yksittäisiä vauvanvaatteita postittaa niin postikulut ei lähes koskaan oo 1,20e suuremmat, jos siis 2.luokassa postittaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä oon jotenkin kuvitellut että ne on paljon kalliimmat. Nyt kun vaan sais näpyteltyä ne kohteet tonne huuto.nettiin, fb-kirppiksellä vois kyllä päästä vähemmällä vaivalla..

    VastaaPoista