tiistai 6. maaliskuuta 2012

Meillä kontataan!

Olohuone on leluhuone

Uusien asioiden oppiminen jatkuu. Matilda oppi vähän päälle viikko sitten vihdoin ryömimään eteenpäin. Se oli vaan aika ovela, eikä suostunut ryömimään silloin kun äiti oli vieressä. Mitä sitä turhaan vaivautua kun äiti antaa kaikki lelut tähän viereen automaattisesti! Ainoat tarpeeksi suuret houkuttimet eteenpäin menemiselle olivat tietokone ja johdot. Tietenkin.

Tänään köllöteltiin heräämisen jälkeen sängyssä ja Matilda nousi tapansa mukaan konttausasentoon heiluttamaan pyllyään. Taunokin hyppäsi sängylle ja siitähän Matilda sitten riemastui. Se lähti päättäväisesti konttaamaan sängyn toiseen päähän Taunon perässä! Tauno ei oikeen arvostanut tätä uutta taitoa, mutta äiti oli innoissaan. Nyt Matilda konttaa myös matoilla, lattiat on vielä vähän hankalia, kun on niin liukasta. 
Äitin iso tyttö♥

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta taidosta pikkuneidille ja paranemisia sinulle! Täällä olis ne meidän arskat, mistä oli puhetta: http://almalainen.blogspot.com/2012/03/pois-se-hanesta.html ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä en enää tiedä että pitäiskö tästä taidosta olla niin ilonen, kun nyt toi minityyppi pääsee melkeen minne vaan ja johdot ja koiran luut niin kovasti kiinnostaa. Kävin kurkkimassa lasit ja oli tosi kivat! Taidan matkia.

    VastaaPoista