tiistai 29. marraskuuta 2011

Rakas joulupukki

Torstaina alkaa jo joulukuu, tässähän tulee kiire kaiken jouluhössötyksen kanssa. Tämä joulu on hieman erilainen kun edelliset. Tuttuun tapaan menemme vanhempieni luokse joulunviettoon, mutta nyt juhlijoita on yksi lisää.

Saatiin hetki sitten tehtyä joulupukille toivelistat. Tältä ne näyttävät.

 

Matilda ei vielä välitä kauheasti leluista, mutta siihen tulee varmaan kohta muutos. Miellyttävimpiä leluja olisivat kaikki Paapiin pehmolelut ja helistimet sekä, brion puulelut. Vaatteita ei kauheasti tarvita, mutta tuo lindexin panda-puku on ihan supersöpö! Sopisi hyvin leopardi- ja porp-puvun jatkeeksi. Bodyt ovat myös aina tervetulleita.



Minun toivelistaltani näyttää taas tältä. Melkein joka joulu paketeista paljastuu yöpuku, kirja ja leffaliput. Yökkärin voisi korvata myös jumpinilla. Kirja saisi tänä vuonna olla Liza Marklundin uusin dekkari. Tarpeellisia lahjoja olisivat myös täyteläinen kasvorasva ja lorealin force vector-tehohoitoaine. Uusi pussilakanasettikin olisi kiva.

2 kommenttia:

  1. noi paapiin pehmolelut on ihan ylisöpöjä! :)
    oon nyt alkanut kans haluumaan tollasta jumpinia (aluks pidin niitä rumina :D), vähänkö olis ihanaa käpertyä se päällä sohvan nurkkaan kun ulkona tuiskuttaa ja on kylmä :)

    VastaaPoista
  2. Mä en kanssa tykänny jumpineista yhtään sillon alussa. Nyt silmä on jo jotenkin tottunu niihin ja semmonen ois vielä niin kätevä! :D

    VastaaPoista