keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Me muutetaan!

Ollaan etsitty uutta vähän parempikuntoista asuntoa jo jonkun aikaa. Tässä meidän nykyisessä asunnossa on tosi kiva pohja, mutta lattiat on tosi huonossa kunnossa. Parketti on päässyt kulumaan niin että siitä jää välillä tikkuja jalkoihin. Ei siis mitenkään kauhean turvallinen vauvaa ajatellen.


Pitkän etsinnän jälkeen saatiin asuntotarjous kivalta paikalta. Käytiin maanantaina kattomassa sitä ja muutetaan sinne tossa joulukuun lopussa. Nyt on kauhea hälinä päällä kun pitäisi saada tavarat pakattua ja paikkailla täällä nykisessa kämpässä seiniä ja muuta pientä. Tässä on tullut myös huomattua, että tota tavaraa on ihan hirveät määrät. Meidän verkkokellarikin on ängetty ihan täyteen tavaraa, eikä edes muisteta mitä kaikkea siellä on.


Tuleva asunto on pikkasen isompi kun tämä meidän nykyinen ja se oli tosi hyvässä kunnossa. Keittiön kaapistot on vähän kulahtaneet, mutta oon suunnitellut sinne jo vähän muutosta. Oonkin selaillut pari päivää kaikkia mahdollisia sisustusblogeja ja etsinyt uusia ideoita. Onneksi on vielä vähän aikaa.

Kuvat: we heart it

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta kodista! Saako Matilda jo oman huoneen?

    Ja sitten kateellisena: Meille kans. Lastenhuoneen sisustus on päässä jo selkeinä kuvina, enää puuttuu se huone. Ja rahat huonekaluihin ym. :D Kaksiosta alkaa tila loppua, tosin ei niinkään lapsen vuoksi vaan mamman vakavan ompeluinnostuksen...

    VastaaPoista
  2. muuttaminen on aina ihanaa ja kamalaa :D ihanaa suunnitella sisustusta uuteen asuntoon, mut se pakkaaminen on niin syvältä!

    VastaaPoista
  3. neenee: Ei saa vielä omaa huonetta :( Mullakin on jo valmiina kaikkia lastenhuone ideoita, mutta ne saa vielä odottaa.. On siellä kuitenkin pikkasen enemmän nelöitä kun täällä :)

    jenni.: Joo, sisustusta on tos kiva suunnitella mutta pakkaus on aika raivostuttavaa.. Ja menee siihen tavaroiden purkamiseenkin sitten muutama hetki :D

    VastaaPoista