sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ystävämyynneissä


Kävin vähän ostoksilla.


Sisukas järjesti viikonloppuna ystävämyynnit, ja olihan sinne mentävä. Olin käynyt siellä kerran aikaisemmin ja silloin sain saaliikseni Mini rodinin lincoln parkan 33e. Ei paha. Siellä olisi kuitenkin ollut paljon muutakin kivaa, ja siitä asti on harmittanut se etten ostanut mitään muuta. Mutta asia on nyt korjattu!

Tein ihan mahtavia löytöjä. Näistä monet joutuvat kyllä vielä hetkeksi jemmakaappiin odottamaan Matildan kasvua. Pieniä vaatteitakin ostin muutaman, nekin pääsevät hetkeksi säilöön. Suosikki ostos oli tuo karamellin värinen frillahaalari, ja kaikeksi onneksi se oli vielä sopiva, vaikka kokolapussa lukeekin 68/74. Tätä täytyy pitää ahkerasti päällä ennenkuin käy liian pieneksi.


4 kommenttia:

  1. En tiedä mitä kautta tänne eksyin mutta ihana blogi ja aivan hurmaava tyttö teillä! :) Olisin kysynyt osoitetta että mistä olet tehnyt noin loistavia kirppislöytöjä? Jos mekin Helsingissä käydessä käytäisiin pyörähtämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! Nämä löysin eräästä ystävämyynnistä, joka oli vain sen yhden viikonlopun mittainen :( Mutta helsingissä hyviä lastenvaatekirppareita ovat ainakin Vekarakirppis kumpulassa ja Piilo vuosaaressa. Ja jos viikonloppuna tänne eksyt, niin kannattaa käydä katsastamassa Vallilassa valtterin makasiinit, sieltä tekee aina löytöjä!:)

      Poista
  2. "Pieniä vaatteitakin ostin muutaman, nekin pääsevät hetkeksi säilöön." Mitämitä, ollaankos siellä toisella kierroksella? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, voihan se hetki olla vaikka parikin vuotta ;)

      Poista