sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Meidän välikausi

Syyskuun tullen pitää jo kaivaa kaapista esiin välikausivaatteet. Vähän ollaan vielä hukassa sen kanssa, että mitä tarvitsee ja kuinka paljon. Ihastuin kesällä ikihyviksi Mini rodinin safari haalariin, mutta olin tapani mukaan vähän myöhässä, eikä oikeaa kokoa meinannut löytää mistään. Ahkeran googletuksen jälkeen löysin tietääkseni viimeisen haalarin kokoa 80/86 ja se tulikin meille englannista.





Vähän vielä aristaa tuo haalarin väri, tämä taitaa olla enimmäkseen käytössä kuivilla keleillä. Varsinaisia sadevaatteita meillä ei vielä ole kuin kurahousut ja kumpparit. Vähän kyllä epäilyttää kuinka hyvin ne housut suojaavat, vai pitäisikö hankkia joku sateenkestävä haalari?

Minkäänlaisia asusteita meillä ei vielä ole. Pitäisi löytää jostain kiva hattu, hanskat ja kaulaliina! Kaulaliinaa kävin jo etsimässä, mutta ei mistään oikeen löytynyt noin pienille sopivia. Ehkä pitää tyytyä kauluriin. Isoin tekemättä oleva hankinta on syyskengät. Kenkäkaupoillekin olisi siis suunnattava.

Iloiseksi yllätykseksi huomasin, että Matildalle mahtuu vielä hyvin viime keväänä käytetty Mini a Turen ihana anorakki, sen kanssa käytetyt housutkin mahtuvat vielä hetken aikaa.

Mutta, mistä mä löydän ne kaikki kivat asusteet?

Kallista hommaa nämä vuodenaikojen vaihtelut.

4 kommenttia:

  1. Tuo safari on niin ihana! Tuon päälle ehkä pukisin kurahousut märemmille keleille ja ulkoiluun, ihan vain suojellakseni tuota ihanuutta :)

    Asusteet aiheuttaa mullekin AINA päänvaivaa. Mistään en meinaa löytää mitään kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä pitää varjella ;)
      Onneksi on blogeja, joista löytää hyviä asuste-vinkkejä!

      Poista
  2. Blogistani löytyy sinulle haaste!

    ps. Miten suloinen haalari!!

    VastaaPoista