keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Synttärijuttuja


Matildan täyttää vuoden jo kahden viikon päästä. Juhlia on jo kovasti suunniteltu ja niitä odotellaan innolla. Päätettiin pitää juhlat minun vanhempieni luona, siellä kun on iso piha ja paljon enemmän tilaa kuin meillä. Tarkoituksena olisi järjestää ulkoilmasynttärit, jos sää sen vaan sallii. Vieraiksi meille tulee sukulaisia, kummeja ja kavereita. Tavoitteena viettää kivat ja rennot juhlat.


Väriteemaksi ollaan valittu vaaleanpunainen/valkoinen/persikka. Kutsukortit saatiin tehtyä sillä teemalla, mutta koristeiden löytäminen ei ole ollut ihan niin helppoa kun luulin. Mistään ei meinaa löytyä mitään persikan väristä. Etsintä on siis vielä päällä.


Ruokien tekemisessä meitä auttaa äiti. Äiti on luvannut tehdä täytekakun ja yhden tai kaksi voileipäkakkua. Lisäsksi meinataan tarjoilla jotain suolaista piirakkaa, suklaakeksejä, marenkeja, dippivihanneksia, riisikakkuja ja maissinaksuja. Cakepopsejakin tekisi mieli kokeilla.


Ulkona pidettävissä synttäreissä on kyllä pari ongelmaakin. Konttaava lapsi+juhlamekko+hiekka+ruoho=? Ajattelin levittää ulos jonkun ison viltin jos Matilda vaikka hetken viihtyisi siinä.

Pitää vielä sanoa, että ennen kun sain lapsen, ihmettelin kovaan ääneen miten ihmisen jaksavat nähdä niin paljon vaivaa yksien synttäreiden takia. Ja tässä sitä nyt ollaan. Mutta tää on oikeesti ihan kivaa!

Ps. kuvituksena synttäreiden inspiraatiokuvia we heart it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti