tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pomp de Lux

Pomp de Luxin mahtavat alet alkoivat jo aika aikaisin, ja olihan sitä pakko muutama juttu meillekin tilata. Muistan kun katselin vuosi sitten samasta alesta kivoja vaatteita, mutta en viitsinyt niitä tilata kun ovat niin isoja (pienin koko 80cm). Näin nopeesti ne kasvaa! Ja olisin kyllä voinut silloin vuosi sittenkin tilata, kun nyt harmittaa muutaman kivan vaatteen puuttuminen meidän kaapista..

Tällä kertaa tilasin kaikki koossa 80cm, kun en osannut ajatella noita kesämalliston vaatteita käytössä syksyllä taikka talvella. Täytyy vielä kuitenkin katsoa mitä tuotteita on jäljellä kun alkaa -70% alet, ehkä jos ensi kesälle jotain ;)


Nämä vaatteet meille kotiutuivat. Tykkäsin kaikista tosi paljon! Tilaus oli helppo tehdä, toimitus tosin kesti päälle kaksi viikkoa, mutta ruuhkat on varmaan ollut aikamoiset. Tuo alimmainen valkoinen mekko vetoketjulla on mun suosikki, se on myös Matildan tuleva synttärimekko! (Nuo samaa sarjaa olevat hame ja paita olivat tuotenimeltään Matilda little skirt ja Matilda little top, kohtalo!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti