tiistai 19. kesäkuuta 2012

Mökkeilyä


Perjantaina pakattiin autoon kaikki mahdollinen ja mahdoton, ja suunnattiin mökille. Automatka kesti pari tuntia ja meni hyvin melkein perille saakka. Mökkitie oli tosi mutkainen, eikä Matildan maha kestänyt sitä. Raukkapieni oksensi koko turvaistuimen märäksi. Onneksi paha olo helpotti nopeasti ja päästiin perille.


Mökillä oli mukana minun koko perhe ja Matildalla olikin jatkuvasti leikkiseuraa. Säätkin suosivat meitä ja vietettiin paljon aikaa rannalla. Matildalla on vieläkin pienoinen vesikammo, josta johtuen edes merivesi ei kiinnostanut. Hiekassa oli kyllä kiva leikkiä ja sitä oli kiva taputella muiden päälle. Hattukaan ei pysynyt päässä, kun se oli paljon kivempaa täyttää hiekalla.


Oli kivaa kun Matildalla oli muitakin hoitajia niin sai tehdä rauhassa omiakin juttuja. Saunottiin, käytiin kalastamassa ja kelluttiin meressä puhallettavalla sängyllä. Taunokin oli ihan onnessaan kun sai juoksennella vapaana ja tutkia paikkoja.

Mökkireissu meni kokonaisuudessaan ihan älyttömän hyvin. Vaikeinta oli ehkä Matildan nukkumaan laittaminen, kun vieras paikka vähän jännitti. Toivottavasti päästäisiin mökille vielä toisenkin kerran tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti