sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pihakirppis


Ollaan saatu nauttia koko viikonloppu ihanasta ilmasta. Lauantaina otettiin suunnaksi puu-vallilan perinteinen pihakirppis. Muistan kun viime vuonna kiertelin kirppiksellä kuumissani jättimäisen mahan kanssa, tänä vuonna pääsi helpommalla. En ole tuolta ikinä kauheasti mitään ostettavaa löytänyt, sen tunnelman takia sinne yleensä aina menee. Lauantaina vietettiin myös ravintolapäivää ja päästiin tutustumaan muutamaan ravintolaankiin. Seuraksemme saatiin Matildan kummitäti.


Vallilasta löytyi ainakin hodareita, makkaraa, keittoa, muffinsseja, voileipiä ja smoothieta. Itse testasin yllä näkyvää smoothiebaaria. Mustikka-banaani-lime smoothie maksoi 2,5e ja tonnikalavoileipä 1,5e ja oli hyvää! Yksi makuvaihtoehto olisi ollut vesimeloni-basilika, ja mä jäin kovasti miettimään että miltä se olisi maistunut..


 Matilda oli onnellinen kun ei tarvinnut istua koko aikaa vaunuissa, kummitäti jaksoi kantaa sylissä. Kuvissa voi myös nähdä Matildan uuden bestiksen, Amanda-nuken. Se oli pakko saada prismasta mukaan ja kamala itku tuli kun sen joutui antamaan hetkeksi kassatädille. Siitä lähtien se on roikkunut aina reissussa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti