tiistai 8. toukokuuta 2012

Linnanmäki

Heippa pitkästä aikaa! Täällä on ollut aika hektinen viikko takana. Oon paniikissa lukenut pääsykokeisiin, kärsinyt kamalasta hammaskivusta (ja joutunut käymään kovasti kammoamassani hammaslääkärissä) ja katsonut innolla MM-kisoja. Nyt on kuitenkin pääsykokeet takana ja hammassärkyynkin on löytynyt tilapäinen lääke! 

Käytiin vähän yli viikko sitten katselemassa linnanmäen meininkiä. Tarkoituksena oli vaan kierrellä, mutta meille oli jäänyt viime kesältä kaksi käyttämätöntä laitelippuakin. Pitihän sitä  sitten käydä yksi laitekin testaamassa. Voittajaksi selviytyi kuumailmapallo-karuselli (mikähän sen oikea nimi on?), kun ei kuitenkaan ihan mihinkään lällyyn laitteeseen haluttu mennä. Vähän jännitti että miten Matilda siihen reagoi, mutta onneksi se tykkäsi ja naureskelikin kovasti!



Täytyy mennä kesällä testaamaan useampikin laite! Lintsillä oli kuitenkin paljon muutakin tekemistä. Matilda tykkäsi katsella juoksevia lapsia ja värikästä ympäristöä. Oli pakko käydä vetämässä naruakin ja antaa Matildan päättää mistä vedetään. Ajattelin että se olisi ehkä ollit se meidän perheen onnekkain, mutta noh, voitettiin zombie kasvomaalaus-setti...


Oltiin kierrrelty ympääriinsä varmaan pari tuntia ennenkuin tyttönen simahti. Näin taidokkaasti.


Ja kun kerran lintsillä oltiin, niin pitihän sitä käydä vielä siellä kattilassakin katselemassa niitä ravintoloita. Kaikki näytti tosi hyviltä ja hinnat oli älyttömän matalat verrattuna esim. lintsin perus makkaraperunoihin. Me käytiin tällä kertaa syömässä välimerellisessä Coccolassa. Ruuaksi valitsin lemppari-pizzan.


Saatiin ruokailla rauhassa, kun Matildakin heräsi vasta vähän ennen lähtöä. Ja sillähän oli tietenkin omat eväät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti