sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kumpulan kyläjuhlat


Meillä ollaan taas terveitä ja päästiin vihdoin pois neljän seinän sisältä. Helsingissä jatkuvat kivat kesätapahtumat, tänään oltiin nauttimassa kumpulan kyläjuhlien meiningistä. Ihmisiä oli älyttömästi liikkelle ja ilma oli paras mahdollinen. Kirppispöytiä löytyi laidasta laitaan, ja ruokakojujakin löytyi moneen makuun. Oma suosikkini oli kymmenenvuotias poika joka myi itseleipomiaan muffinsseja ja pullia, keräili kesälomarahaa, ja leipomukset maistuivatkin hyvälle! Kumpulassa oli myös lasten oma festarialue, jossa käytiin katsomassa muutamia esityksiä.


Tehtiin muutamia löytöjäkin, neljä kirjaa ja söpö pehmolelu. Mukana matkassa oli tottakai Matildan suosikki-vauva Amanda. Oli muuten aika hankala miettiä vaatetusta noin lämpimälle ilmalle. Kädet, jalat ja pää pitäisi koittaa peittää ja lämpöhalvaustakin pitäisi koittaa välttää. Täytyy käydä apteekista ostamassa sitä sebamedin aurinkovoidetta, jota voi kuulemani mukaan levittää myös alle 1-vuotiaille.


Oli tosi kiva päivä, huomenna mennään ehkä fiilistelemään Maailma kylässä-festareita. Harmi kun nämä kaikki tapahtumat ovat niin samaan aikaan keskenään, seuraavina viikonloppina voi tulla jo tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti