torstai 5. huhtikuuta 2012

Torstain tarinaa

Meillä on ollut täällä aika arkista menoa. Matilda on jo kova liikkumaan ja jekkuilemaan, kotona saa kulkea silmät selässä kun ei tiedä mihin se seuraavaksi aikoo. On se kyllä tosi ihanaa nähdä kun toinen oppii niin paljon ja on itsekin innoissaan uusista taidoista. Kiipeilemisestä on tosi hauskaa, onneksi kotona ei ole kovin montaa paikkaa jota vasten pystyy kiipeämään. Ehdoton lempparijuttu on kyllä piilonen. Matilda menee verhon taakse piiloon ja kurkistelee sieltä innosta kirkuen. Myös leluja on kiva laittaa piiloon ja kurkkia niitä.


Tänään suunnattiin aamusta kerhoon. Matildaa on alkanut kiinnostaa tosi paljon muut lapset. Jos jossain on vauva, niin sitä pitäisi päästä "silittämään". Onneksi tänään kerhossa oli jotain vieläkin mielenkiintoisempaa, vuoden ikäinen kävelevä tyttö! Matilda seurasikin tyttöä kuin hai laivaa koko kerhon ajan. Jotain lumoavaa noissa vanhemmissa lapsissa on.


Kerhon jälkeen lähdettiin vielä käymään kirpparilla, muttei löydetty mitään.  Onneksi fb-kirpparilla kuitenkin onnisti. Etsin sitä edellisen postauksen takkia kaikkialta ja laitoin lopulta fb:iin osto-ilmoituksen, ja löysin kuin löysinkin sen! Jee! Nyt pitää vielä metsästää välikausihousut, hanskat ja hattu. Ja kai sinne hiekkalaatikollekin pitäisi ostaa jo jotkut kengät?

2 kommenttia:

  1. Vanhemmissa lapsissa todellaki on sitä jotain! Meilä tyttö päätti noussa seisomhan tukea vasten ko näki edellispäivänä kyläpaikassa miten vanhempi tyttö nousi sohvaa yms vaste seisomhan. Kovasti se kans tarkkailli ko kyläpaikan vanhempi tyttö nousi itekseen myöskin seisomhan.
    Ei vielä kuitenkha sitä teheny, häätyypäki käyä vissi useammi sielä kyläsä. Tiä vaikka toinen innostuis tekhen vaikka ja mitä uutta... =D

    ps. Uus lukija täälä hei! Kylläki lueskellu jo jonkin aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla uusista lukijoista! :) Joo, ehkä toi isompien seura tekee ihan hyvää, niitä on paljon kivempi matkia kun ne osaa jo niin jänniä juttuja!

    VastaaPoista