keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Etsintäkuulutus : Aurinkolasit

Kuva

Nyt kun ollaan saatu nauttia jopa yhdestä (1) aurinkoisesta päivästä, on myös törmätty isoon ongelmaan. Häikäisevään aurinkoon. Aurinko on kyllä tervetullut, nyt pitäisi vaan ostaa Matildalle aurinkolasit. Se ei vaan ole ihan niin helppoa. Olen ehkäpä aika turhamainenen, mutta en tykkää yhtään niistä uimalasien mallisista vauvojen aurinkolaseista. Onko siis mitään muita vaihtoehtoja? Olen koittanut googlettaa vauvojen aurinkolaseja, mutta en ole löytänyt minkään muun mallisia laseja. Pitäisi mennä joku päivä vaikka optikkoliikkeeseen kiertelemään.

6 kommenttia:

  1. Me saatiin Almalle lahjaksi vähän tuon kuvankin malliset arskat. Ovat melko pehmeää muovia ja joustavat! Mitä nyt hiukan ollaan sisätiloissa kokeiltu, niin ihan hyvin tuntuisivat pysyvän päässä, pipon alla varsinkin!
    Olisikohan olleet ihan Lindexiltä? Ainakin ovat paremman näköiset kuin ne kamalat "uimalasit" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin käydä katsomassa! Käväsin tänään myös optikkoliikkessä ja varovaisesti tiedustelin että onkohan valikoimissa minkään muun mallisia laseja. Se myyjä-täti piti mulle sitten hirveen saarnan, että noi lasit on markkinoiden parhaat ja että lapsille ei mitään muotilaseja valmisteta.. Jatketaan siis etsimistä :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Guuglaa Retro Banz Baby! Ovat söpömmän mallisia, kuin uimalasit vaikkakin niissä on se (ällöttävä) kuminauha. Saattaisivat tosin pysyä päässä ilman pipoakin..

    Ostin Ellalle just ihan Prismasta kuminauhattomat perusarskat, ei ihan korkeimmalta trendiaallon harjalta, muttei myöskään uimalasimallia. Toiveissa olis silti vielä coolit vauvalasit, mutta näillä mennään kunnes täydelliset arskat kävelevät vastaan. (Ja noita Lauran mainitsemia oli ainakin viime vuonna Lindexillä, luulis ettei ne mihinkään oo kadonneet.)

    VastaaPoista
  3. En ollutkaan törmännyt tommosiin! Ei se hapan tätikään siellä optikolla kertonut.. Täytyy tutustua noihin, ois kiva päästä sovittamaan.

    Mä katoinkin just fb:ssä sitä Ellan kuvaa ja ne oli kanssa kivat. Pysyykö ne päässä ilman pipoa? :D Täytyykin pitää silmät paremmin auki kaupungilla.

    VastaaPoista