sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Metsäretki

Sunnuntait ovat kivoja päiviä. Mihinkään ei ole kiire ja yleensä koko perhe on koossa. Tänään nukuttiin vähän liian pitkään, joten piti keksiä jotain piristävää tekemistä. Puettiin lämpimästi päälle, laitettiin vauva reppuun, koira valjaisiin ja lähdettiin seikkailemaan viereiseen metsään.


Matilda on nyt niin kiinnostunut ympärillä olevista asioista, että vaunuissa pötkötteleminen alkaa olla tylsää. Me otettiin kantoreppu aktiiviseen käyttöön Matildan ollessa noin kuukauden ikäinen. Olin käyttänyt manducaa aikaisemmin töissä ja todennut sen hyvin toimivaksi. Se onkin osoittautunut melkein tärkeimmäksi vauva-aikaiseksi hankinnaksi, koira ja vaunut eivät nimittäin ole lempiyhdistelmäni...


Vähän aikaa jaksettiin ihmetellä, mutta jo ennen matkan puoliväliä uni vei voiton. Harmi ettei kotona ikinä jakseta nukkua päikkäreitä.


Tauno oli kaikista reippain retkeilijä. Parin tunnin matka ei tuntunut missään! Ei muuten oltu ainoita reippailijoita, viimeiset syyspäivät olivat saaneet ihmiset ja koirat liikkeelle.

2 kommenttia: