torstai 27. lokakuuta 2011

Keskiviikko

Ollaan oltu tänään tosi ahkeria. Aamulla lähdettiin vauvakerhoon musisoimaan, herääminen oli tosin vähän tuskallista kun edellisenä yönä päästiin  nukkumaan vasta klo. 3.30.. Soittohetken jälkeen oli pakko piipahtaa viereisellä kirppiksellä. Ei päästy pois tyhjin käsin.


Ei vaan voinut vastustaa. Kävin illalla läpi kaikki Matildan isommat vaatteet ja niitä on PALJON. En saa enää hankkia enää yhtään 68 kokoista vaatetta! Miksi lastenvaatteet on niin söpöjä??

Jatkettiin vielä matkaa keskustaan, käytiin syömässä ja etsimässä sopivia juttuja isänpäivälahjan tekemiseen. Mun tekis koko ajan mieli paljastaa isäihmiselle meidän lahja, mutta oon onnistunut pitämään suuni supussa tähän asti. Eihän isänpäivään oo enää kun vähän päälle pari viikkoa.

Matilda jaksoi tosi hyvin koko reissun. Kaupungilla oli sen mielestä niin mielenkiintoista ettei malttanut edes nukkua. Onko normaalia että tän ikänen ei nuku päiväunia? :D

2 kommenttia:

  1. Joku väitti, ettei kaikki vauvat nuku päikkäreitä. Ella nukkuu parit puolen tunnin pätkän, naurettavaa. Öisin täällä nukutaan yleensä vähintään 8 tuntia putkeen, joten nukkukoon vaan päivällä vähemmän, ei haittaa. ;)

    Ihana tuo mekko!

    VastaaPoista
  2. No meillä on aikalailla sama tilanne. Välillä nukutaan 10-30min ja sitten taas jatketaan, mutta öisin menee 7-9 tuntia putkeen. Mielummin valvotaan päivällä kun yöllä :D

    VastaaPoista