maanantai 6. elokuuta 2012

Festarit


Me käytiin viime sunnuntaina monen muun lapsiperheen tapaan kalliossa Skidit Festareilla. Päivä oli tosi lämmin ja paikalla oli paljon ihmisiä. Ohjelmaa oli laidasta laitaan, mutta Matildan ikäisille ei ollut ihan kauhesti toimintaa.

Päivän lemppari oli värikylpy. Olen halunnut jo ikuisuuden viedä Matildan värikylpemään, mutta sopivaa paikkaa ja aikaa ei ikinä löytynyt. Olin siin tosi iloinen kun näin festareilla värikylpy-pisteen. Matildaa koko juttu aluksi vähän ihmetytti ja hän tyytikin napsimaan paperilla olleita puolukoita suuhunsa. Äiti sai näyttää vähän mallia sotkemiseen. Lopulta saatiin hieno taideteos sekä iloinen ja sotkuinen lapsi. Tätähän voi koittaa uudestaan kotonakin, kunhan vaan varautuu pieneen sotkuun.


Alueelta löytyi myös kirppis, skeittipaikka, muskari, tanssikoulu ja vaikka mitä muuta. Livemusiikki soi koko ajan ja Matildakin keskittyi välillä tanssimiseen. Paikalla oli myös muutamia myyntipisteitä. Olisin halunnut ostaa Maddelle Custon hienon tupsupipon, mutta se jäi vielä hankkimatta, ehkä ensi kevääksi?


Nautittiin festaroinnista vähän päälle tunti ja suunnattiin hyvillä mielin kotiin syömään. Toivottavasti sama tapahtuma järjestetään vielä ensivuonnakin, niin päästään ehkä jo vähän enemmän osallistumaan toimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti