maanantai 16. tammikuuta 2012

Kiirettä pitää

Päästiin joulun jälkeen kantamaan muuttokuorma uuteen kotiin. Ollaan majailtu täällä kohta jo kolme viikkoa, mutta kaikki on vielä vähän kesken. Eilen saatiin sentään ripustettua verhot olkkariin ja makkariin! Jos vaikka kattovalot seuraavaksi (kynttilät on olleet tehokäytössä). Luulisi että päivät pitkät kotona oleva äiti saisi vähän enemmän aikaan. Matilda on kuitenkin alkanut vaatimaan enemmän seuraa ja uudet ruokakokeilutkin vievät aikansa.

Näkymä uuden kodin parvekkeelta

Me ollaan myös sairastettu. Meillä muilla ei ole ollut mitään flunssaa vakavampaa, mutta Tauno on kärsinyt meidän kaikkien puolesta. Mentiin viime tiistaina ekaa kertaa eläinlääkäriin, kun Tauno alkoi vaikuttamaan tosi kipeältä. Eläinlääkärissä se rauhoitettiin ja sen piti  jäädä muutamaksi tunniksi operoitavaksi. Haettiin sitten kotiin yksi väsynyt ja kipeä koira + kolme reseptilääkettä. Kotona sen olo ei edelleenkään helpottanut ja jouduttiin mennä takaisin lääkäriin perjantaina. Tauno rauhoitettiin ja tutkittiin uudelleen, mutta mitään uutta ei löytynyt. Se sai kipupiikin ja kaksi uutta reseptilääkettä. Nyt olo on selvästi vähän parantunut. Se ei vieläkään ole lähellekään oma itsensä, mutta nyt se kuitenkin saa nukuttua eikä valita kipua.

Yritetään myös tällä viikolla päästä takaisin vanhoihin päivärytmeihin. Emme ole joulun jälkeen käyneet Matildan kanssa missää 'harrastuksissa' (ennen käytiin muskarissa ja vauva-aamuissa). Uudessa leikkipuistossamme vietetään vauva-aamuja joka torstai, joten sinne pitäisi mennä tutustumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti