tiistai 24. tammikuuta 2012

Ensimmäinen hammas

Tänään oli juhlapäivä, Matilda sai ensimmäisen hampaansa! Ehtihän se jo pari kuukautta mutustelle kaikkea mitä suuhun vain sai ja kuolata vaatteetkin märiksi. Ensimmäinen oikea vinkki tulevasta hampaasta saatiin sunnuntaina. Känkkäränkkä oli kaverina heti aamusta alkaen, eikä olo helpottunut millään. Onneksi seuraavana päivänä saatiin taas nauttia iloisen tyttösen seurasta. Odotellaan innolla mitä sivuoireita seuraavat hampaat tuovat tullessaan.

Kuva http://weheartit.com/entry/21481100

Kuva http://weheartit.com/entry/21481100

2 kommenttia:

  1. Jei, onneksi ei sen kauemmin tehnyt tuloaan ja yhden päivän känkkiksellä selvisitte. :) Ellalla puhkes kaks ekaa aika vaivatta, varmaan kun tulivat sen verran aikasin, niin ikenet on jotenkin pehmeemmät.

    Ja pulkkapostauksesta: oon (ja Ellakin on) kade! Kun ei tuo osaa istua, eikä sais kastua lumesta, kun on tehty sokerista. Peräänkuulutan siis kuomullista, tuulen ja tuiskun kestävää sekä säädettävällä selkänojalla varustettua mallia. Eikä ois pahitteeks, että pulkka liikkuis eteenpäin sähköisesti, vetäjä vois olla vaan näyttämässä suuntaa. Kerro, jos tiedät mistä sellaisen saa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toivottavasti selvitään yhtä vähällä vaivalla tulevienkin hampaiden kanssa :)

      Haha, tommonen pulkka ois kyllä tosi kätevä! Matilda pysyy yllättävän hyvin tossa kyydissä vaikka ei ois pehmusteitakaan mukana. Tosin noi lumisateet vähän rajottaa tota meiän kulkemista (ehin jo ajatella että vaunut ois jääny pienelle talvitauolle).

      Poista