torstai 8. marraskuuta 2012

Plussalaskuja


20+3. Matildasta tulee isosisko! Tänään oli viimein kovasti jännitetty rakenneulta, kaikki oli kunnossa ja vauva jumppailikin ahkerasti koko ultrauksen ajan. Tämän raskauden kanssa on jännittänyt paljon enemmän kun viimeksi, tietää mikä kaikki voi mennä pieleen. Matildan kanssa tunsin ensimmäiset liikkeet jo tosi selvästi ennen toista ultraa. Tämän vauvan kanssa liikkeitä on tuntunut todella havoin, yli viikon välein ja sekin tuotti tottakai huolta. Ultrassa selvisi syykin, istukka on sopivasti vauvan edessä eristämässä liikkeitä. Nyt on aika huojentunut ja onnelinen olo.

Aika on mennyt vauhdilla, ja välillä unohtaa edes olevansa raskaana. Vähän jo jännittää millaista meidän elämä tulee kahden pienen kanssa olemaan. Mitään ei olla vielä hankittu, tuplarattaatkin vähän hirvittää. . Ainakin pieniä vaatteita saa (vähän) ostella ja oon tosi iloinen kun pääsen taas hypistelemään kappahlin newbie-vaatteita, ei vaan ole mitään suloisempaa(paitsi ehkä se vauva)!


7 kommenttia:

  1. oi onnea! :) koska on laskettu aika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jenni :) Maaliskuun 25päivä, saa nähdä kuinka hyvin pitää paikkansa.

      Poista
  2. Onnea vielä täälläkin! :) Mullakin oli istukka edessä joten en tuntenut liikkeitä kuin vasta tosi myöhään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Saa vielä vähän aikaa odotella niitä mojovia potkuja..

      Poista
  3. Yritin jo aiemmin onnitella ja tietenkin muistuttaa, kuinka paljastit ittes ja aiemmin ostellessasi pieniä vaatteita. ;) Isosti onnea! Ja joo, vauvakuume on kyl tarttuvaa, mut vielä tarttuvampaa on tuo esiuhmaisen kiukuttelu - ei toista tähän huusholliin ihan heti, kiitos! :D

    VastaaPoista